İZNİKLİ PARALİMPİK SPORCU BURAK TETİK’TEN BÜYÜK BAŞARI

Başarılı sporcu sadece yarış dereceleriyle değil, spor organizasyonlarıyla da dikkat çekiyor. Burak Tetik ayrıca 26 Temmuz 2026 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Evden Bi Koşu” organizasyonu için hazırlıklarını sürdürüyor. İlk kez İznik’te düzenlenecek

Spor Yayın: 19 Mayıs 2026 - Salı - Güncelleme: 19.05.2026 01:05:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
121 okunma
Google News

İZNİKLİ PARALİMPİK SPORCU BURAK TETİK’TEN BÜYÜK BAŞARI

Bursa’nın İznik ilçesinden Paralimpik sporcu Burak Tetik, 16.05.2025 tarihinde düzenlenen ve yaklaşık 900 sporcunun katıldığı Gebze Ultra yarışlarında büyük başarı elde ederek kendi parkurunda 3.’lük derecesi aldı.

Birçok sporcunun mücadele ettiği organizasyonda farklı parkurlar yer alırken, yarışmaya 5’inci kez katıldığını belirten Burak Tetik, bu yıl özellikle 16 kilometrelik parkuru tercih ettiğini söyledi.

Tetik yaptığı açıklamada;

“Koşuya başlayalı bu yıl ile birlikte 16 yıl oldu. Bu nedenle 16 kilometre koştum. Aynı zamanda Bursa’nın plakası da 16. Bunun benim için ayrı bir anlamı vardı.” dedi.

Başarılı sporcu sadece yarış dereceleriyle değil, spor organizasyonlarıyla da dikkat çekiyor. Burak Tetik ayrıca 26 Temmuz 2026 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Evden Bi Koşu” organizasyonu için hazırlıklarını sürdürüyor.

İlk kez İznik’te düzenlenecek olan yarışın, ilçenin tarihi surları ve kültürel alanlarında gerçekleştirileceği öğrenilirken, organizasyonun İznik’in tanıtımına da önemli katkı sağlaması bekleniyor.

Spor ve azmiyle örnek olmaya devam eden İznikli sporcu Burak Tetik, hem aldığı dereceler hem de ilçeye kazandırdığı sportif organizasyonlarla takdir topluyor.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.