AHMET ASA İÇİN MEVLİT-İ ŞERİF OKUTULDU.

Marmara birlik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hidamet ASA’nın oğlu kardeşimiz Ahmet Asa’nın ebediyete irtihali münasebetiyle 8 Ağustos 2023 Salı günü akşam namazından sonra Orhaniye Köyü Camii’nde Mevlit-i Şerif okutuldu. İznik Kaymakamı Recai KARAL, İzni

Gündem Yayın: 13 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 13.08.2023 11:17:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
150 okunma
Google News

AHMET ASA İÇİN MEVLİT-İ ŞERİF OKUTULDU.

Marmara birlik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hidamet  ASA’nın oğlu kardeşimiz Ahmet Asa’nın ebediyete irtihali münasebetiyle 8 Ağustos 2023 Salı günü akşam namazından sonra Orhaniye Köyü Camii’nde Mevlit-i Şerif okutuldu.

İznik Kaymakamı Recai KARAL, İznik Belediye başkanı Kağan Mehmet USTA, Geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini yapanlar Marmara birlik üst yönetim kurulu üyeleri ve ilçe kooperatifleri, İznik İlçe Müftüsü Nurettin ÇELİK, Bursa Ulu Camii Baş İmam Hatibi Tahsin KARANFİL

Bursa İsmail Hakkı Tekkesi Kur'an Kursu Öğreticisi Ayhan POLAT, İznik İlçe Müftülüğü VHKİ Muhammed Yakup ÖZTURGUT, İznik Orhaniye Mahallesi Camii İmam Hatibi Kerem ÖZDEMİR ve Bürokrasi, Siyasiler sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaşların katılımları ile yoğun katılım sağlandı. Akşam Namazı ve yatsı namazı arası okutulan Mevlit sonrası çeşitli ikramlar yapıldı.

Bizlerde iznikbaskent.com Haber sitesi, İznik TV, İznik Yenişehir  haber siteleri olarak Kardeşimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.