BESTECİ YORUMCU İZNİKLİ SANATÇIMIZ MUSTAFA GÖNCÜ KLİP ÇEKİMLERİNİ TAMAMLADI.

İznik çiftetellisi kültürel miras olarak kültür bakanlığı MESAM onaylı ve kültürel miras olarak korumaya alınan çiftetelli İznik’te çekildi. Mustafa Göncü Yerel Sanatçı:

Sanat Yayın: 10 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 10.10.2023 15:53:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 3 dk.
1314 okunma
Google News

 BESTECİ YORUMCU İZNİKLİ SANATÇIMIZ MUSTAFA GÖNCÜ KLİP ÇEKİMLERİNİ TAMAMLADI.

İznik çiftetellisi kültürel miras olarak kültür bakanlığı MESAM onaylı ve kültürel miras olarak korumaya alınan çiftetelli İznik’te çekildi.

Mustafa Göncü Yerel Sanatçı: Mustafa göncü kültür bakanlığı msm üyesi bestekâr yorumcu konservatuvar 4+4 bağlama ve temel bilgiler okudu 5 albüm yaptı yöresel ve slow, fantezi, Karadeniz ve İznik’e ait ilk göl akşamları eseri ve klipi çekti.

 İznik yolları eser tüm dijitalde ve tv de yayınlandı güzel İznik adlı eser albümleri dijitalde İznik’te ikinci klip ölümüne aşk adlı eser İznik’te çekildi.

Üçüncü klip papatya çiçeğimsin son albümden İznik’te çekildi 

Dördüncü klip civelek yarım İznik’te çekildi

  Bu yeni klip İznik çiftetellisi kültürel miras olarak kültür bakanlığı MESAM onaylı ve kültürel miras olarak korumaya alınan çiftetelli İznik’te çekildi.

 Boyalıca antik tiyatro sahilde Elbeyli merkezde İznik lefke kapı surlarda Ayasofya bahçesinde Yenişehir tepede kuşbakışı çekim havadan drom İznik sahil çekim İznik Sedat Pelit Lisesi yanında İznik gölü Günbatımı Aile Çay bahçesinde, Golf köy cafe yanı çekimler yapıldı.

 klip yönetmeni Sener Çakır oyun ekibi İznik Ali ardıç hoca himayesinde oyun ekibi klarnet oyuncusu Vedat Gül, bayan oyuncumuz foks t v de şehrin Melekleri dizinde oynayan Hacile Tükenmez eser İznik çiftetellisi yöre İznik söz müzik ve notaya alan, Besteci yorumcu İznikli sanatçımız Mustafa göncü Klip Çekimlerini tamamladı.

İznikbaskent.com haber sitesi ve İznik TV, Yenişehir İznik haber site ailesi olarak” ilçemizin Tanıtımını yaparak siyasi ve bürokrasilerin tanıtımını ilçemizin hak ettiği şekilde yeteri kadar tanıtımının yapılmadığı İzniği, İznikli yerel Besteci yorumcu İznikli sanatçımız Mustafa Göncüye Teşekkür eder Başarılar” dileriz.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.