ÖNER OTO YIKAMA SELF SERVİS HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Sürücülere yanından geçtikleri araç ve yayaları ıslatmadan geçmelidirler diye araç sahiplerine mesaj veren İşletme sahibi Mustafa Orhan Sarı Araç sahiplerine, yağışlı havalarda biraz daha dikkat edelim uyarısında bulundu. 7/24 Öner Oto Yıkama Self Servi

Ekonomi Yayın: 20 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 20.10.2023 12:22:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
424 okunma
Google News

ÖNER OTO YIKAMA SELF SERVİS HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

 Sürücülere yanından geçtikleri araç ve yayaları ıslatmadan geçmelidirler diye araç sahiplerine mesaj veren İşletme sahibi Mustafa Orhan Sarı Araç sahiplerine,  yağışlı havalarda biraz daha dikkat edelim uyarısında bulundu.

7/24 Öner Oto Yıkama Self Servis hizmet vermeye devam ediyor. İşletme sahibi Mustafa Orhan Sarı “Deneyimli Çalışma arkadaşlarım ile halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz.

Deneyimli Çalışan iş arkadaşlarım Emirhan Delikanlı ve Barış Acar adlı iş arkadaşlarım ile gelen araçlarımıza arzu ettikleri İsteklerini verilen sürede teslim ederek yerine getiriyoruz.

Sürücülere yağmurlu havalarda çukurlu olan yollarımızda araçlarını süratli değil yavaş olarak kullanmaları yanından geçtikleri araç ve yayaları ıslatmadan geçmelidirler” diye konuştu.

Öner Oto Yıkama Self Servis Araba Yıkama adresi

Yeşil Camii Mah. Yeni Sanayi Caddesi Kapalı Spor salon karşısı

 İznik/Bursa   iletişim:0533 508 6745

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.