CAFFE NERO HAYIRLI OLSUN

Caffè Nero Bursa’daki Üçüncü Mağazasını Turkuaz Plus Çarşı’da Açtı

Yaşam Yayın: 10 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 10.06.2023 10:21:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 4 dk.
683 okunma
Google News

                                                                                                                                                                

 CAFFE NERO

HAYIRLI OLSUN

Caffè Nero Bursa’daki Üçüncü Mağazasını Turkuaz Plus Çarşı’da Açtı

 Nero, İngiltere, Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Polonya, İsveç, Kıbrıs, Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan toplam 1100 kahve evi ile Avrupa’nın en büyük bağımsız kahve zincirlerinden biridir.

 2007 yılında İstinye Park’ta ilk mağazasını açan Caffè Nero Türkiye, halen İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Bodrum ve Ayvalık’taki 84 mağazası ile hizmet vermekte ve açılmakta olan yeni mağazaları ile büyümesine devam etmektedir.

Avrupa’nın en büyük bağımsız kahve zincirlerinden Caffè Nero, Koru Park ve Anatolium mağazalarından sonra Bursa’daki üçüncü mağazasını 08.06.2023 Tarihinde Ahmet Yesevi, Piknik Cd 19 A.D.C Nilüfer /BURSA ‘da Turkuaz Plus Çarşı’da açtı.

Caffè Nero’nun, ödüllü İtalyan kahvesiyle, misafirlerini evlerindeymiş gibi hissettiren gerçek ‘kahve evi’ deneyimi şimdi Turkuaz Plus Çarşı’da. Nero, İngiltere, Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Polonya, İsveç, Kıbrıs, Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan toplam 1100 kahve evi ile Avrupa’nın en büyük bağımsız kahve zincirlerinden biridir.

Tüm Caffè Nero’lar gibi Turkuaz Plus Çarşı mağazası da İtalya’nın klasik kafelerinden ilham alıyor ve özgün mağaza tasarımlarıyla şehir hayatından mola almak isteyenlere sıcak ve samimi bir ortam sağlıyor.

Caffè Nero kahve evleri, kapısından girildiği andan itibaren, taze çekilmiş kahve kokusu, lezzetli ve taze yiyecekleri, özgün dekorasyonu ve müziğiyle misafirlerini sıcak bir atmosferle karşılıyor. Caffè Nero’larda, kahve eğitim programlarında uzmanlaşan baristalar, misafirlerle birebir ilgilenerek, taze çekilmiş kahve çekirdekleriyle hazırladıkları nitelikli kahve içeceklerini sunuyor. Caffè Nero’nun yüksek kaliteli kahvesi ve ödüllü kahve harmanı, yüksek rakımlı ve zengin topraklara sahip kahve yetiştirme bölgelerinden seçilerek, Caffè Nero’nun kendi kahve kavurma merkezinde kavuruluyor ve dünyadaki tüm Caffè Nero’larda aynı harman sunuluyor.

Caffè Nero’nun İtalya’dan ilham alan artizan, taze ve lezzetli yiyecekleri, gün boyu kahve keyfine eşlik ediyor.

Caffè Nero ödüllü İtalyan kahvesini yeni açılan Turkuvaz Plus Çarşı mağazasıyla Bursalılarla buluşturmaya devam ediyor. Her mağazaya özel tasarımıyla öne çıkan Caffè Nero, kahvenizi yudumlarken kaliteli zaman geçirebileceğiniz ferah iç ve dış alanlarıyla yeni Turkuaz Plus Çarşı mağazasında sizleri bekliyor.

Caffè Nero Hakkında:

Caffè Nero, 1997’de İngiltere’de bağımsız bir kahve zinciri olarak kuruldu. İtalyan kahve evlerinden esinlenen tarzı ile kısa sürede kahve severlerin buluşma noktası haline geldi. Kendine has harmanı ve kavurma merkezi ile mükemmel kahveyi sunan Caffè Nero, İngiltere, Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Polonya, İsveç, Kıbrıs, Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan toplam 1100 kahve evi ile Avrupa’nın en büyük bağımsız kahve zincirlerinden biridir.2007 yılında İstinye Park’ta ilk mağazasını açan Caffè Nero Türkiye, halen İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Bodrum ve Ayvalık’taki 84 mağazası ile hizmet vermekte ve açılmakta olan yeni mağazaları ile büyümesine devam etmektedir.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.