İZNİK DEVLET HASTANESİNDE YILLARCA KANTİN VE DOKTOR SORUNU VAR

Devlet hastanelerinde kantinleri kapatarak özel firmalara verip fahiş fiyatlar yapılıyor. Bunun önüne geçilmesini yıllardır aç susuz kalarak bekliyoruz. Devlet hastane idarecilerin içme suyu temin ederek suyu bulduk hala idarecilerimizin temin etiği su i

Sağlık Yayın: 20 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.04.2024 20:44:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
210 okunma
Google News

İZNİK DEVLET HASTANESİNDE YILLARCA KANTİN VE DOKTOR SORUNU VAR

Devlet hastanelerinde kantinleri kapatarak özel firmalara verip fahiş fiyatlar yapılıyor. Bunun önüne geçilmesini yıllardır aç susuz kalarak bekliyoruz.

Devlet hastane idarecilerin içme suyu temin ederek suyu bulduk hala idarecilerimizin temin etiği su ile su ihtiyacımız bir nebze olsa gideriliyor.

  Sonunda İznik devlet hastanesinde kapalı olan kantin yaklaşık 5-6 Ay önce Bursa Büyük şehir Belediyesi tarafından açılmıştır. Fiyatların Normal olduğunu belirten vatandaşlar sıcak çayımızı suyumuzu bulduk dediler..

Fakat şikâyetler bitmiyor sabah Bursa’dan gelen işletmeciler kantini açılıyor.

 Geç açılıp akşam mesai saatinden sonra kapatılıyor. Peki akşam sonrası ne olacak şehir dışında kalan hastanemize kantin hizmetini kim verecek.?

 Acil girişi ise üst tarafta orada ihtiyacı olanlar ne yapacak Bursa il sağlık müdürlüğünün ve ilçe siyasi iradenin Çözüm bulamadığı bir ilçedeyiz.

 İhale fiyatlarını bu kadar yüksek tutmanızın ne faydası var Vatandaşlar yıllarca İznik Devlet hastanesinde doktor ve kantin beklemektedir.

 Çeşitli branşlar ’da Doktorlarımız yok, Mevcut doktorlarımızın kalmak istemediği randevu alamayan hasta ve yakınları ’da Bursa ve yakın ilçelere giderek tedavi olmaktadır. Siyasiler Artık seçim bitti bizleri daha fazla hasta etmeyin

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.