EMİR YÜKSEK ERKEKLİĞE ADIM ATTI

Gülay – Vedat Yüksek çiftinin Yakışıklı oğulları Emir geçtiğimiz hafta 18 Haziran 2023 tarihinde Grant Davet düğün salonunda muhteşem düğün ile Emir Yüksek erkekliğe adım attı. İlçemizin sevilen esnaflarından olan (Emir traktör) Tamir bakım onarım yetki

Gündem Yayın: 28 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 28.06.2023 15:09:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 52 sn.
640 okunma
Google News

EMİR YÜKSEK ERKEKLİĞE ADIM ATTI

Gülay – Vedat Yüksek çiftinin Yakışıklı oğulları Emir geçtiğimiz hafta 

18 Haziran 2023 tarihinde Grant Davet düğün salonunda muhteşem düğün ile Emir Yüksek erkekliğe adım attı. İlçemizin sevilen esnaflarından olan (Emir traktör) Tamir bakım onarım yetkili servisi olan Vedat Yüksek sevenleri ile düğünde buluştu.

  Grant Davet düğün salonunda Mevlidi Şerif okutulması ve yemek ikramı sonrası sünnet eğlencesine geçildi. Akşam Kına yakma eğlencesine sünnet çocuğu Emiri arkadaşları yalnız bırakmadı.

 Gelen davetlileri doyasıya eğlendirdiler.

Sünnet Babası Vedat Yüksek   “bizim bu mutlu günümüzde mutluluğumuzu paylaşan bütün dostlarımıza, Akrabalarımıza teşekkür ederiz” dediler

www.iznikbaskent.com ve İznik TV İznik Yenişehir haber ailesi olarak evlenme sinide Nasip etsin dileklerinde bulunuyoruz.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.