ESNAFI, ÇİFTÇİYİ VE EMEKLİYİ ALDATTILAR

Milliyetçi Sol Parti (MİLLİ SOL) Genel Başkanı Hüseyin Alpay, esnaf ve çiftçilere verilen “7200 prim günüyle emeklilik” vaadinin yerine getirilmediğini belirterek, “2023 seçimlerinde verdikleri bu sözü tutmadılar. Yerel seçim öncesinde de gerçekleşmes

Siyaset Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 18:46:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 58 sn.
164 okunma
Google News

ESNAFI, ÇİFTÇİYİ VE EMEKLİYİ ALDATTILAR

Milliyetçi Sol Parti (MİLLİ SOL) Genel Başkanı Hüseyin Alpay, esnaf ve çiftçilere verilen “7200 prim günüyle emeklilik” vaadinin yerine getirilmediğini belirterek, “2023 seçimlerinde verdikleri bu sözü tutmadılar. Yerel seçim öncesinde de gerçekleşmesi imkânsız artık. Esnaf ve çiftçiler Bağkur emekliliği için artık hayal bile kuramıyorlar. Emekliler de umdukları maaş artışına kavuşamadılar. Sözün özü hükumet esnafı, çiftçiyi ve emekliyi aldattı” dedi.

Yayımladığı yazılı açıklamada Ramazan ayında bütün toplum kesimlerinin büyük bir ekonomik darboğazı yaşadığına vurgu yapan MİLLİ SOL Genel Başkanı Hüseyin Alpay, “Her türlü ekonomik zorlukla amansız bir mücadele içindeki halkımızı hamasetle geçiştirmeye çalışıyorlar. Ama yurttaşlarımız artık hamaset siyasetine aldanmayacak” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Alpay açıklamalarında ayrıca, seçim sonrasında da toplumsal beklentilerin takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.