İZNİK CUMHURİYET HALK PARTİ YÖNETİMİ SEÇİM ÇALIŞMALARINDA

Ramazanın bereketini paylaşmaya, dayanışmamızı büyütmeye devam ediyoruz. İznik Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Asiye Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri seçim çalışmaları için Salı Akşamı Bursa 2 Bölge Milletvekili adayı Orhangazi Çakırlı köyünden

Siyaset Yayın: 19 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.04.2023 23:40:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
537 okunma
Google News

İZNİK CUMHURİYET HALK PARTİ YÖNETİMİ SEÇİM ÇALIŞMALARINDA

 Ramazanın bereketini paylaşmaya, dayanışmamızı büyütmeye devam ediyoruz.

İznik Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Asiye Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri seçim çalışmaları için Salı Akşamı Bursa 2 Bölge Milletvekili adayı Orhangazi Çakırlı köyünden olan Ender Teke ile birlikte Bursa İznik ilçesi Göllüce köyünü ziyaret ettiler.

Milletvekili adayı Ender Teke ve İznikli CHP parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte köy kahvelerinde bulunan vatandaşlar ile ve spor kulübünde bulunan gençler ile tokalaşarak Cumhuriyet halk partisine Millet ittifakına oyunuzu atınız dedi. Cumhur Başkanı adayı için Kemal Kılıçtaroğlu içinde oy verilmesini istedi.

Milletvekili adayı Ender Teke “Bugün İznik CHP ilçe başkanımız Asiye Çalışkan Hanım ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarım ve partililerimiz ile birlikte İznik ve Göllüce köyünü ziyaret ederek partimizin seçim bildirgesini köy halkı ile paylaştık Vatandaşlarımızla ve gençler ile sohbet ettik.

  Meclis Üyelerimiz Hüseyin kutlu ve Muhtarımızın köy halkımızın yoğun ilgi göstermesinden dolayı çok Teşekkür ederim. Yıllardır kardeşçe yaşadığımız bu topraklarda, hemşerilerimizle her alanda dayanışmamız devam edecek Ramazanın bereketini paylaşmaya, dayanışmamızı büyütmeye de devam ediyoruz.

Cumhur Başkanı adayımız Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu

#Sana Söz Emeklilerin bayram ikramiyesi, asgari ücret tutarına yükselecek. Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda Geriye dönük 6.500 TL ile birlikte emekli vatandaşlarımızın hesabına tek seferde tam 15.000 TL ikramiye yatırılacak diyen sözlerini hatırlattı ve 14 Mayıs'ta milletin iktidarını kuracağız “dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.