ŞAMPİYONLUK KUPASI YENİŞEHİR ‘DE

GS Şampiyonluk kupası Muhteşem gösterimiyle taraftarı ile buluşturuldu Süper Lig’de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ın şampiyonluk kupasını Yenişehir GS taraftarları derneği tarafından kupa taraftarlar ile buluşturuldu

Spor Yayın: 18 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 18.07.2023 23:16:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 54 sn.
510 okunma
Google News

ŞAMPİYONLUK KUPASI YENİŞEHİR ‘DE

GS Şampiyonluk kupası Muhteşem gösterimiyle taraftarı ile buluşturuldu

 Süper Lig’de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ın şampiyonluk kupasını Yenişehir GS taraftarları derneği tarafından kupa taraftarlar ile buluşturuldu

Bursa Yenişehir Galatasaray taraftarları derneği tarafından organize edilen şampiyonluk gecesine İznik Galatasaray taraftarları derneği olarak katılım sağlandı.

  Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede İznik Galatasaray taraftarları derneği başkan vekili Faruk karasal tarafından Yenişehir dernek başkanı Halil Şentürk ve başkan yardımcısı Ali Aydın’a İznik çinisi hediye edildi.

Geceye İznik Galatasaray taraftarları derneği olarak başkan vekili Faruk karasal ve yönetim kurulu üyeleri Süleyman Bulut, âdem Karaman, Turgut Bayram ve derneğin kurucu başkanı Şafak Düvenci katıldılar. İnegöl’de buluşmak üzere denilerek sevinçli ve mutlu olarak ayrıldılar.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.