JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞUNDA ŞEHİTLERİMİZE DUA”LAR EDİLDİ.

JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞU DUALARLA KUTLANDI 14.Haziran.2023 Çarşamba günü Jandarma Teşkilatımızın 184 üncü kuruluş münasebetiyle Bursa Pınarbaşı ve Hamitler deki Şehitlikler mezarlığında yapıldı. Yapılan törene Tüm General

Gündem Yayın: 17 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 17.06.2023 10:46:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
795 okunma
Google News

JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞUNDA ŞEHİTLERİMİZE DUA”LAR EDİLDİ.

JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞU DUALARLA KUTLANDI

14.Haziran.2023 Çarşamba günü Jandarma Teşkilatımızın 184 üncü kuruluş münasebetiyle Bursa Pınarbaşı ve Hamitler deki Şehitlikler mezarlığında yapıldı.

 Yapılan törene Tüm General Tekin AKTEMUR ile tüm askeri personel ve Emniyet müdürü Harp Malulü Şehit Dul Yetimler Derneği başkanı Metin Şenol yönetim kurulu üyeleri şehit yakınları ve tüm derneğe kayıtlı üyelerin halkın katılımı ile şehitliklerde hocaların okuduğu hatimler, kuranı kerim ve dualar ile şehitlerimiz anılmıştır.

 Konuyla ilgili bilgi veren Türk Hava Kurumu şube saymanı derneğin onursal üyesi Ali Osman Paçacı

“İznik’imizin sevilen ve sayılan öğretmenlerinden Süleyman Sağlamın oğlu rahmetli Yüzbaşı Orhan Sağlamın başında Tümgeneral Tekin Akdemir Dernek başkanı Metin Şenol ve dernek üyeleri olarak yapılan törende Pınarbaşı Şehitliğinde bulunan Şehit Yüzbaşı Orhan Sağlamın mezarı başında ve tüm şehitlerimiz adına ziyaret ederek dualar ettik.

 Ruhları şad olsun mekânları cennet olsun bütün Jandarmalarımıza ve ordumuza sağlıklı nice yılar dileriz, Vatanımız ve ordumuz sağ olsun dedi...

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.