Söktünüz!.. Götürdünüz!... Sattınız!…

Bizler belediye başkanlarını meclis üyelerini muhtarları vatandaşlara hizmet versin diye seçiyoruz.

Siyaset Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 18:32:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 3 dk.
256 okunma
Google News

Söktünüz!.. Götürdünüz!... Sattınız!…
İznik’te 2014 yerel seçimlerinden önce hizmete açılan kısaca bir önceki dönemde hizmete açılan İznik Belediyesi Hizmet Binasının ana giriş kapı üstünde bulunan Başkanlık yazısı bulunuyordu. Yeniden seçilen yine yeniden Ak Parti tarafından yönetilen İznik Belediye binasının girişinde bulunan Başkanlık yazısı yeni başkan tarafından SÖKÜLDÜ. İş kaybı ve masraf

GÖTÜRDÜNÜZ!...

15 yıldır İznik Müşküle Çaylar Boğazı eski Müşküle Köy yolu girişinde, 15 yıldır hizmet veren bekleme kulübesi yerinden SÖKÜLDÜ. Çaylar boğazı mevkiinde ikametgâh eden aileler ile yaz sezonunda ikinci bir Müşküle köyünü tamamlayan yazlıkçılar ile yoğun bir kalabalık oluştuğu gibi, yol girişinde bulunan durak yani bekleme kulübesi hizmet vermekteydi.

Bu durağın sökülmesi ile neyi, neden veya birilerine yaranmak için mi? yerinden söktünüz. Mevcut durak yeri şahıs veya tapulu alan değil, trafiğe engel olmayan, 15 yıl önce İznik belediyesi tarafından hizmete sokulan duraktan ne istediniz, niye söküp gittiniz. Hizmet veren bu durağa kış aylarında köyden inen yolcular ile avcılar dinlenerek yağmur altında kalmadan araçlardan indi bindi yapılıyordu. Bu yol şehitliğimize ve köy mezarlığına çıkan bu yol kestirme bir köy yolumuz idi. 3 Kez haber yapılmasına rağmen bir sonuç alınamadı.

İznik Belediye başkan ve yardımcıları, Ak Parti ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İznik Minibüsçüler kooperatifi başkanı, İznik Şoförler ve Otomobilciler Kooperatif başkanı, belediye meclis üyeleri Önder Bulut, İsmail Topuz, Asiye Çalışkan, Hüseyin Kutlu, Sadullah Eşiyok, Hüseyin Çetin, Oğuz Çetin ile İyi Parti başkanı ve meclis üyelerine birebir söylenmesine rağmen çözüm yok, dikkate alanda yok, hizmette yok.

SATTINIZ!...
Bebka kredisi ile alınarak İznik Şerefiye köyünde yapılan Bungalov Evlerini neden sattınız, sattırdınız? Kamuoyunu ve vatandaşları neden bilgilendirmiyorsunuz. Sattınız parasını nereye harcadınız? Bu mevcut yöneticilerin bazıları halen hizmet vereceğiz diyerek seçimlerde aday olmak için birbirleri ile yarıştılar. Bir sürü vaatlerde bulunmaktalar, Siyası parti başkanları meclis üyeleri, yapılan bu işlerden haberdar köylerde yapılan işler vardı, köy arazilerini satışa sunuldu imza atarak hizmetleri yok ettiniz. Köylere hizmet verecek kişiler yok. Köy gelirleri büyükşehire bağlandı, büyükşehir bütün şehir oldu fakat köylerde yeteri kadar hizmet alamıyor. Eskiden köy korucuları ve köy kâhyaları hizmet verirlerdi, şimdi ise köylere seçim için gidiyorsunuz, oy istemek için gidiyorsunuz. Yol kenarlarını ve meydanları görüyorsunuz. Bizler belediye başkanlarını meclis üyelerini muhtarları vatandaşlara hizmet versin diye seçiyoruz.         

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.