NURGÜL & AYDOĞAN ÖMÜR BOYU BİRLİKTE

Kezban- Necmi Dede çiftinin Güzel kızları Nurgül Dede ile Zekiye – ilçede sevilen esnaf ve siyasetçi kimliği olan yeni kurulan Milliyetçi sol parti genel merkez yönetim kurulu üyesi olan Cemal Güneş çiftinin biricik Yakışıklı Oğulları Aydoğan Güneş

Yaşam Yayın: 05 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.11.2023 11:24:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 57 sn.
789 okunma
Google News

 NURGÜL & AYDOĞAN ÖMÜR BOYU BİRLİKTE

Kezban- Necmi Dede çiftinin Güzel kızları Nurgül Dede ile Zekiye – ilçede sevilen esnaf ve siyasetçi kimliği olan yeni kurulan Milliyetçi sol parti genel merkez yönetim kurulu üyesi olan Cemal Güneş çiftinin biricik Yakışıklı Oğulları Aydoğan Güneş 15 Ekim 2023 Demir düğün Salonunda Nikâh töreni ve eğlence düzenlendi.

 Yoğun bir Kalabalık içerisinde geçen düğün Dede ve Güneş ailelerini bir araya getirdi. Gelen davetliler gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Gerçekleşen  düğünde iki genç evliliğe yelken açtılar. Yapılan Düğün Yoğun bir kalabalık davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Bizlerde iznikbaskent.com, Haber sitesi ve İZNİK TV, İznik Yenişehir Haber Ailesi olarak her iki gence mutluluklar diler ömür boyu Sağlıklı olarak bir yastıkta bir ömür geçirmelerini dileriz.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.