YILLARIN DENEYİMİ OKAN ZEYTİN YAĞI FABRİKASI

1996 yılında İznik’te Osman Okan tarafından Hizmete açılan Okan Zeytinyağı Fabrikası torunu genç girişimci Muhammet Okan tarafından dede mesleğini çekirdekten yetişerek mesleğini layıkı ile sürdürüyor. işini severek yapan Okan “Çevreye duyarlı ekolojik

Ekonomi Yayın: 17 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.12.2023 19:06:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 44 sn.
711 okunma
Google News

YILLARIN DENEYİMİ OKAN  ZEYTİN YAĞI FABRİKASI

1996 yılında İznik’te Osman Okan tarafından Hizmete açılan Okan Zeytinyağı Fabrikası torunu genç girişimci Muhammet Okan tarafından dede mesleğini çekirdekten yetişerek mesleğini layıkı ile sürdürüyor.

işini severek yapan Okan “Çevreye duyarlı ekolojik sistem olarak üretim yapan makinalar soğuk sıkım teknolojisiyle zeytinyağının en doğal halini elde etmemize olanak sağalmaktadır.

Yıllarca vermiş olduğumuz hizmetlerimizle Müşterilerimiz 1996 yılından bu zamana kadar müşterilerimiz ve üreticilerimiz bizleri tanır ve bizlerde onları tanırız deneyimli Çalışma Arkadaşlarımız ile her yıl olduğu gibi sezon başından sonuna kadar hizmet vermeğe devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.