ZEYTİN HASTALIKLARI ZARARLILARI VE BUDAMA EĞİTİMİ

Gerçekleştirilen eğitime Zeytin üreticilerimiz yoğun ilgi gösterildi. 6 Mart 2024 Çarşamba günü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Zeytin Hastalık ve Zararlılar

Eğitim Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 14:32:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
222 okunma
Google News

ZEYTİN HASTALIKLARI ZARARLILARI VE BUDAMA EĞİTİMİ

Gerçekleştirilen eğitime Zeytin üreticilerimiz yoğun ilgi gösterildi.

6 Mart 2024 Çarşamba günü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Zeytin Hastalık ve Zararlıları ile Zeytin Budama Teknikleri konusunda eğitim toplantısı düzenlendi.

İznik Ticaret Ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen eğitim toplantısının ardından gidilen Zeytin Bahçesinde Budama Eğitimine Uygulamalı olarak devam edildi.

Bursa Tarım İl Müdürlüğünden teknik personel Murat Kaplan gübreleme ve ilaçlama İzmir Bornova Zeytincilik Araştırma Enstitünden gelen Özgür dursun gübreleme ve budama konularını soru cevap şekli ile güzel bir sunum ile gerçekleştirilen eğitime ilgi yoğundu. Gerçekleştirilen eğitime Zeytin üreticilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Gerçekleştirilenlen toplantıya İznik ilçe Tarım müdürü Levent Şimşek ve personelinin katkıları ile önceden ayarlanan Mah. 2453/ 2 parselde Zeytin budaması gösterimi yapıldı.

İznik ilçe Tarım müdürü Levent Şimşek “Kurum arkadaşlarıma ve katılım sağlayan Çiftçilerimize Katılımınızdan dolayı Teşekkür ederiz. Düzenlenen eğitim toplantısına katılım sağlayan çiftçilerimize Katılım belgeleri verilecektir. Cep telefonlarınıza mesaj olarak atacağız dedi”

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.