BURSALI SEFA İÇİN KRİTİK EŞİK! “EVLADIMI YAŞATMAK İSTİYORUM!”

Bursa’da, İsmail ve Rabia Harput çifti, Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası çocukları Sefa‘nın sağlığına kavuşması için gen tedavisi bekliyor. İsmail-Rabia Harput çifti, bebekleri Sefa’ya SMA Tip-2 hastalığı tanısı konunca gen tedavisi için valili

Yaşam Yayın: 11 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 11.06.2023 23:36:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
738 okunma
Google News

BURSALI SEFA İÇİN KRİTİK EŞİK! “EVLADIMI YAŞATMAK İSTİYORUM!”

Bursa’da, İsmail ve Rabia Harput çifti, Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası çocukları Sefa‘nın sağlığına kavuşması için gen tedavisi bekliyor.

İsmail-Rabia Harput çifti, bebekleri Sefa’ya SMA Tip-2 hastalığı tanısı konunca gen tedavisi için valiliğe başvurup 2’ci kez yardım kampanyası başlattı. Sefa’nın yaşaması için Bursa’da başlatılan kampanyalar kapsamında, kermesler düzenlendi, iftar yemekleri organize edilirken, köy kadınları ise yaptıkları ekmekleri sattı. Sefa bebek için gerekli paranın yüzde 45’i toplanabildi. Önlerinde 3 aylık bir zaman diliminin kaldığını belirten anne Rabia Harput; “Sefa’mızın tedavisinin yurt dışında yapılabilmesi için 3 aylık bir zaman dilimi kaldı. Sefa artık neredeyse 4 yaşında.

Ayaklarındaki problem nedeniyle alçıya almak zorunda kaldı doktorlar. Hastalığımız hızla amansız bir şekilde ilerliyor kampanyamızın 3 ayı kaldı. Herkesten destek bekliyoruz. Kermeslerimize gelecek “Gönüllü Abla ve Ağabeyler” bekliyoruz. Bizim için canlı yayınla yardım kampanyası düzenleyebilecek gönüllü ağabey ablalar bekliyoruz.

 İş insanlarından sesimizin duyulması bekliyoruz. Kampanyamızın ilerleyebilmesi için sesimizin duyurulmasına ihtiyacımız var. Kampanyamız %46 ya ulaştı ama biz kampanyaya başladığımızda 25 trilyonluk ücretimiz şimdi 45 trilyona çıktı. Biz evladımızı yaşatabilmek için çırpındıkça dolar da rekora koşuyor. Artık ne olur Sefa’nın sesini sizler de duyun. O artık her şeyin farkında bebek olmaktan çıktı artık. Bu bizim son şansımız. Evladımı kaybetmek istemiyorum. Yardımcı olmanızı Sefa’nın elinden tutmanızı bekliyorum. Yardımcı olmak isteyen Bursalılar biz her gün Fomara Şehreküstü Meydanındayız. ” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.