KARAKAŞ BICAKÇILIK SEKTÖRÜNDE İDDALI

“karakaş Bıçakçılık olarak yaklaşık 7 aydır el yapımı avcı, doğa, kamp çakı ve bıçakları, kamp baltaları, profesyonel kasap ve mutfak, bıçak ve Ekipmanlarının satışını yapmaktayız. Bunun yanında tüm bıçak çeşitlerinin

Gündem Yayın: 12 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 12.08.2023 01:18:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
259 okunma
Google News

KARAKAŞ BICAKÇILIK SEKTÖRÜNDE İDDALI

 Barış KARAKAŞ yaptığı açıklamada

“karakaş Bıçakçılık olarak yaklaşık 7 aydır el yapımı avcı, doğa, kamp çakı ve bıçakları, kamp baltaları, profesyonel kasap ve mutfak, bıçak ve Ekipmanlarının satışını yapmaktayız.

 Bunun yanında tüm bıçak çeşitlerinin tadilat tamirat bakım ve bileme işlerini de yapıyoruz. İki sene önce başlayan ahşap eşya yapımı ve bıçak sapı tamiri hobimiz zamanla bu noktaya geldi o yüzden işimizi severek ve aşkla yapıyoruz.

 Tarihî bıçakların tadilat ve tamiratı, tüm bıçak çeşitlerinin, balta satır elektrikli ev aletlerinin bıçakları ile her türlü makasların BİLEME işini yapıyoruz. Kurban Bayramı öncesi ir hafta süreyle İznik’te kurban bıçaklarının bilemesini yaptık ve bunun sonucunda çok güzel yorumlar aldık bu konuda iddialıyız.

Bir iş yerimiz olana kadar hafta içleri beş buçuktan sonra hafta sonu 12'den sonra Burçak fırını önünde seyyar tezgâhı açıyoruz. Tüm kasap lokanta Restoran gibi işletmeler ile Terzi Dikimevi i ve berberlerin bıçak ve makaslarını akşamdan teslim alıp sabah iş yerlerine teslim ediyoruz Arıca İsteğe bağlı özel bıçak yapımı için İznikli hemşerilerimizi ve tüm bıçak severleri bekliyoruz” dedi. 

İrtibat için arayınız 0536 467 61

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.