“BURSAMIZI GÜLÜMSETECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUM”

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2024-2029 dönemi 1. Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Bursa Büyükşehir belediye başkanı Mustafa BOZBEY Bursa’mız için birlik olmak zorundayız Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2024-2029 dönemi 1. Meclis Toplantısı gerçek

Gündem Yayın: 14 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.04.2024 13:22:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 3 dk.
194 okunma
Google News

“BURSAMIZI GÜLÜMSETECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUM”

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2024-2029 dönemi 1. Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

 Bursa Büyükşehir belediye başkanı Mustafa BOZBEY Bursa’mız için birlik olmak zorundayız

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2024-2029 dönemi 1. Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında konuşan Bozbey, “Bu yepyeni dönemde el ele, omuz omuza vereceğiz ve Bursa’ya güzel hizmetler sunacağız. Katılımcı, adil bir yönetimle Bursa’mızı beraber yöneteceğiz. Şeffaflık temel ilkemiz olacak. Bursa’mız için birlik olmak zorundayız” dedi.

“BURSAMIZI GÜLÜMSETECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUM”

Bursalının tercihi ile seçilen 17 ilçe başkanına ve meclis üyelerine hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Bozbey, “Kentimizi daha ileriye taşıyacağımıza inancım tam. Hepimiz halkımızın vermiş olduğu kararla buraya geldik. Milletimizin takdiri başımızın üstünedir.

Halkın temsilcisi olarak yer aldığımız bu mecliste sorumluluğumuz büyük. Bize oy veren ve vermeyen insanlarımızın sorumluluğu üzerimizde. 17 belediye başkanımız benim gözümde eşittir, mecliste yer alan bütün partilerin burada uyum içinde çalışacağına inancım tam. Bu yepyeni dönemde el ele, omuz omuza vereceğiz ve Bursa’ya güzel hizmetler sunacağız.

Katılımcı, adil bir yönetimle Bursa’mızı beraber yöneteceğiz. Şeffaflık temel ilkemiz olacak. Bursa’mız için birlik olmak zorundayız. Parti rozetlerimizi dışarıda bırakıp burada Bursa’mız için neler yapabileceğiz bunu konuşacağız. Hiç kimse bürokrasinin gücünü kendi çıkarı için kullanamayacak. Bu şehrin çocuklarına, kadınlarına, erkeklerine, doğasına, sokaktaki canına, tarihine olan sorumluluğumuzu asla unutmayacağız. Bütün Bursa’mızı gülümseteceğimize, çok çalışacağımıza, vatandaşın yanında olacağımıza söz veriyorum” dedi.

Gerçekleştirilen Bursa Büyükşehir Belediyesi 1. Meclis Toplantısı’na Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, Keles Belediye Başkanı Ali Doğru, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turhan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve çok sayıda Meclis Üyesi katıldı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.