SONUNDA YOL KAPANMAYACAK

Bursa /İznik Göllüce köyü Yılgın mevkiinde bulunan yıllardır aşırı yağan yağmurlarda taşan dere İznik Karayolları ekipleri tarafından genişletildi. Geçtiğimiz günlerde İznik Karayolları ekipleri tarafından 7 adet menfez konularak köprü genişletildi.

Gündem Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 01:53:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 54 sn.
389 okunma
Google News

SONUNDA YOL KAPANMAYACAK

Bursa /İznik Göllüce köyü Yılgın mevkiinde bulunan yıllardır aşırı yağan yağmurlarda taşan dere İznik Karayolları ekipleri tarafından genişletildi.

 Geçtiğimiz günlerde İznik Karayolları ekipleri tarafından 7 adet menfez konularak köprü genişletildi.

İznik Göllüce köyü sakinlerinden Erdal Turan adlı vatandaş “bu dere yıllarca taşmaktaydı ve yol halen gizli buzlanma olarak bilinen karaca kaya arasında kalan yılgın mevkiinde bulunan yoldan yıllarca

Şikâyetçiydik her yağmur yağışında İznik- Bursa karayolu derenin taşması sonucu yol ekipler açıncaya kadar trafik kapanıyordu.

Yapılan bu genişletme çalışmalarıyla dere taşkınlık yapmayacak yolda kapanmayacak Köy muhtarımızın her yağışta vermiş olduğu dilekçeleri hiçe sayan yetkililer sonunda köprüyü genişleterek çözüm bulunmuş emeği geçenlere ve İznik Karayolları ekiplerine hizmetlerinden dolayı Teşekkür ederiz “dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.