PEKİN AİLESİ PAZARCLIK'TA 35 YIL

İznik Göllüce köylü Ömer Pekin Bıkmadan, usanmadan Kar, yağmur çamur demeden Pazarcılık mesleğini Ailesi ile birlikte 45 Yıldır yapıyor. Bursa halinden günlük taze ve kaliteli ürün alarak Müşterilerine kaliteden

Ekonomi Yayın: 17 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.04.2023 22:57:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 38 sn.
388 okunma
Google News

PEKİN AİLESİ PAZARCLIK'TA 35 YIL 
İznik Göllüce köylü Ömer Pekin Bıkmadan, usanmadan Kar, yağmur çamur demeden Pazarcılık mesleğini Ailesi ile birlikte 45 Yıldır yapıyor.
 Bursa halinden günlük taze ve kaliteli ürün alarak Müşterilerine kaliteden ödün vermeyen Pekin ailesi ile birlikte bu mesleği sürdürüyor. 
Kalitenin adı Pazarcı ÖMER (Ömer pekin) Eşi Kamuran Pekin, Oğlu Özay Pekin ve Çalışan İsmail Kıymaz  ile birlikte  çarşamba günleri kapalı Pazar yerinde ve çevre ilçe pazarlerında 35 yıldır ailesi ile birlikte sürdürüyor

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.