UEDAŞ İŞÇİLERİNİN EYLEMDE OLDUĞU SAATLERDE YETKİLİLER KUŞ YUVASI YAPIYORDU...

Devrilen direkler, sözlü yazılı dilekçeler, yapılan daireler elektrik beklerken, voltaj düşüklüğü yaşanılan yerleşim yerleri dururken Geçen gün Uedaştan aradılar kuş yuvası mı yapacaklarmış, neymiş haber yapılacakmış, gitmedim.

Gündem Yayın: 28 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.04.2023 11:25:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
233 okunma
Google News

UEDAŞ İŞÇİLERİNİN EYLEMDE OLDUĞU SAATLERDE

 YETKİLİLER KUŞ YUVASI YAPIYORDU...

Gazeteci Şenol Poyraz  Haberi

Devrilen direkler, sözlü yazılı dilekçeler,  yapılan daireler elektrik beklerken, voltaj düşüklüğü yaşanılan yerleşim yerleri dururken

Geçen gün Uedaştan aradılar kuş yuvası mı yapacaklarmış, neymiş haber yapılacakmış, gitmedim. Tüm yetkiler oradaydı. Eyvallah haber yapılır kuş yuvası yapmak güzeldir kamera arkasında olursa şayet...

Sizin kuş yuvasından önce yapılacak o kadar haberiniz var ki onlardan başlayacağım haber yapmaya, belgeler tamamlanmak üzere.!!!

Hazır konuya girmişken birkaç tanesinden bahsedeyim:

Bir faturası geçti diye elektriğini kestiğiniz Ayşe Teyzemizin çaresizliğini, bir faturası gecikti diye elektriği kesilen Ahmet Abimizin çocuklarına ve eşine mahcubiyetini, yanınızda çalışan 1400 personelinizin yediğiniz hakkını, ölüm riski altında çalışan işçi kardeşlerimizin hergün çadır kurup UEDAŞ önünde eylem yapmasını, elektirik faturalarını 3 kata çıkardığınızı, açık bıraktığınız kablodan ölen köpeğin acısı yaptığınız kuş yuvalarından daha fazla haber değerine sahip, değil mi!!!

UEDAŞ kuşlara yuva yaptı, yok efendim fotoğraf sergisi yaptı, trafoları sosyal mesajla süsledi gibi halkla ilişkiler faaliyetleriniz değil, yaptığınız bu haksızlıklar haber olmalı...

Siz insanların yuvasına destek çıkın önce; kuşlar kendi yuvalarını size ihtiyaç duymadan da yaparlar yüzlerce kuş yuvası. Bakarsınız hayvan dostu takipçilerimiz bu yazıyı okuyup yapar.

Sizde insanların yuvasını rahatlatmak için projeler geliştirip İznik’te kurum amirleri ile poz verip bize gönderdiğinizde biz de onu haber yaparız elbette.

Bu arada kıyı imarını hiçe sayıp İznik gölünün sıfır noktasında kaçak inşa edilen Genel müdürünüzün evinin önüne de bir yuva asmanızı da rica ediyorum sizden..

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.