PSİKOLOJİK DANIŞMAN İBRAHİM KARABULUT İZNİK'İ TANITMAYA DEVAM EDİYOR

7 Ekim 2023 Cumartesi günü Sabah Kahvaltısını İznik Yeşil camii Çay bahçesinde simit ve ilçeye has Doğal Zeytin ve Zeytin yağı domates, biber ve salatalıktan oluşan menü ile fırından alınan Sıcak simit ile Kahvaltı yapıldı. İZNİK aşığı olan İbrahim Kara

Eğitim Yayın: 10 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 10.10.2023 14:06:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 3 dk.
345 okunma
Google News

PSİKOLOJİK DANIŞMAN İBRAHİM KARABULUT İZNİK'İ TANITMAYA DEVAM EDİYOR

7 Ekim 2023 Cumartesi günü Sabah Kahvaltısını İznik Yeşil camii Çay bahçesinde simit ve ilçeye has Doğal Zeytin ve Zeytin yağı domates, biber ve salatalıktan oluşan menü ile fırından alınan Sıcak simit ile Kahvaltı yapıldı. 

İZNİK aşığı olan İbrahim Karabulut, gurbette okuduğu üniversite yıllarından beri, yaklaşık 30 yıldır çok sevdiği ilçesi İZNİK 'i çevresindekilere tanıtmak için, tek kişilik belediye gibi çalışmaktadır.

 Cumartesi (7 Ekim 2023) günü, kendi sininde Psikolojik Danışman olarak görev yaptığı Bursa-Yıldırım BTSO Anadolu Lisesi' nin öğretmenlerinden oluşan 23 kişilik bir gruba İZNİK' tarihi ve doğal güzellikleri kendi sininde yaşamış olduğu tarihi yerlerde Rehbere gerek duymadan kendisi gibi eğitim veren ülkemizin geleceğini inşa edecek değerli Öğretmenlerimize doğal olarak anlatarak tanıttı.

 Yapılan sabah kahvaltı sonrası  Sırasıyla; Yenişehir, Lefke,ve İstanbul Kapıları, Şeyh Kutbettin İznik’i Türbesi, Nilüfer Hatun İmareti, Yeşil Cami,1. ve 2.Murat Hamamları, Süleyman paşa Medresesi, Hacı Özbek Mescidi, Eşrefoğlu Rumi Türbe ve Camisi, Davud-i Kayseri Çınarı, Ayasofya Kilisesi ziyaret edildi. Köfteci Yusuf' taki yemek sonrası Yeni İZNİK Müzesi, Göl sahilinde Batık Bazilika ve son olarak, günbatımı seyri için Abdulvahhab Türbesi ve tepesiyle turistik gezi noktalandı.

 Bu tip İznik tanıtım gezilerini kamu görevlisi olarak görev yaptığı her yerde kendisine misyon edindiğini belirten Psikolojik danışman İbrahim Karabulut” Bu çabalarının pek çok İznikli tarafından bilinmediğini söyledi. İletişim teknolojilerinin gelişmesi sonucu, artık her türlü bilgi ve haberin kamuoyunca duyulmasının çok kolay olduğu çağımızda hiç bir şeyin gizli kalmadığını söyledi.

 Ben de bundan sonra yapacağım İznik tanıtım faaliyetlerini kamuoyunun takdirlerini sunmak için, teknolojik iletişim kanallarını daha fazla kullanmaya karar verdim, dört medeniyete başkentlik yapmış olan ilçemizi yeteri kadar tanıtılamadığını ve bizlerinde İznik sevdalıları olarak tanıtılmasına katkı sunarak UNESCO yolunda olan ilçemizi birlikte tanıtalım diyerek

 Bu konuda yerel basın mensuplarından destek istediğini ve İZNİK' i sadece Türkiye' de değil, Dünya' da tanımayan kalmasın, diyerek tüm İZNİK Aşıklarını göreve davet” etti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.