22 günlük umre ziyaretimizi tamamladık.

İznik Hilal Hac ve umre bölge sorumlumuz Emekli Harun Çakmak hocamız ile birlikte 22 günlük umre ziyaretimizi doya doya kutsal topraklarda tövbelerimizi ve ibadetlerimizi gerçekleştirdik. Cenabı Mevla’m yaptığımız ve yapacaklarımız bütün duaları kabul eyl

Gündem Yayın: 11 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2024 09:09:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
212 okunma
Google News

22 günlük umre ziyaretimizi tamamladık.

İznik Hilal Hac ve umre bölge sorumlumuz Emekli Harun Çakmak hocamız ile birlikte 22 günlük umre ziyaretimizi doya doya kutsal topraklarda tövbelerimizi ve ibadetlerimizi gerçekleştirdik. Cenabı Mevla’m yaptığımız ve yapacaklarımız bütün duaları kabul eyler.

Allah’ım gitmek isteyen kullarına da nasip eylesin.

Umre ziyaretlerimizi tamamladığımızı duyan İznik Kaymakamımız Sayın Recai KARAL, İznik devlet Hastanesi Başhekimi Uzman DR Aybars ALEMDAROĞLU, İznik İyilik Sağlık hizmetleri başkanı değerli büyüğümüz Mehmet İlker ÜNAL

İznik Hilal Tur Hac ve umre bölge sorumlumuz ilçemizin sevilen simalarından Emekli imam Harun ÇAKMAK Hocamız ile birlikte İznik Müşküle köyün’ de evime ziyarette gelerek beni ve ailemi one’re etmişlerdir.

 İznik Kaymakamımız Sayın Recai KARAL, İznik devlet Hastanesi Başhekimi Uzman DR Aybars ALEMDAROĞLU, İznik İyilik Sağlık hizmetleri başkanı değerli büyüğümüz Mehmet İlker ÜNAL ve Kıymetli HARUN HOCAMIZA Benim evime kadar gelip ziyaret etmelerinden dolayı Çok teşekkür eder, Allah’ım onlara da Kutsal topraklara gitmek nasip etsin diyerek mesleklerinde başarılarının devamını dileriz.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.