GERGİN ELETRİK İKİNCİ ŞUBESİNİ AÇTI

Gergin Elektrik sektöründe yaklaşık 30 yıldır hizmet veriyor. Ceyhun Gergin Beyler Mahallesi Mehmet Davarcı sokakta No: 25 İznik adreste bulunanan iş yerini Kendi yaptığı mesleğini sürdüren oğlu Osman Gergin için ikinci şubesini geçtiğimiz günlerde Yeşil

Gündem Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 12:18:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 49 sn.
613 okunma
Google News

GERGİN ELETRİK İKİNCİ ŞUBESİNİ AÇTI

Gergin Elektrik sektöründe yaklaşık 30 yıldır hizmet veriyor. Ceyhun Gergin Beyler Mahallesi Mehmet Davarcı sokakta No: 25 İznik adreste bulunanan iş yerini Kendi yaptığı mesleğini sürdüren oğlu Osman Gergin için ikinci şubesini geçtiğimiz günlerde Yeşil camii mahallesi Büke sok. No:12 İznik /Bursa adresinde okunulan dualar ve sevdikleri ile birlikte kurdele keserek açtılar.

 Osman Gergin konuşmasında” Babam Ceyhun Gergin ve bizler Gergin Elektrik olarak her türlü tamir bakım onarım ve plan, proje işleri itina ile deneyimli elemanlarımız ile halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz açılışımıza uzaktan yakından katılım sağlayan tüm dostlarımıza Teşekkür ederiz”dedi.

İletişim Tel:0537 4039787                                                  

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.