YÜCEL AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNLERİ

Sabriye & Orçun Yücel ailelerinin biricik yakışıklı oğulları Ömer Yücel’i güzel bir düğün ile sünnet eğlencesi gerçekleştirdiler. İlçemizin sevilen simalarından Özpaş İznik AVM müdürü Orçun Yücel 8 Temmuz 2023 cumartesi günü Okutulan mevlidi şerif okut

Gündem Yayın: 13 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.07.2023 01:16:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 3 dk.
535 okunma
Google News

YÜCEL AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNLERİ

Sabriye & Orçun Yücel ailelerinin biricik yakışıklı oğulları Ömer Yücel’i güzel bir düğün ile sünnet eğlencesi gerçekleştirdiler.

İlçemizin sevilen simalarından Özpaş İznik AVM müdürü Orçun Yücel 8 Temmuz 2023 cumartesi günü

 Okutulan mevlidi şerif okutularak yemek ikramında bulunuldu. Yücel ailesi Dost, akraba ve sevenlerini bir arada buluşturdular.

İznik Göl Sahil Caddesi Saklı Bahçe Düğün salonunda gerçekleşen Sünnet eğlencesine çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde gelen davetliler doyasıya eylendiler.

Davete katılım sağlayan Özpaş AVM Yönetim kurulu başkanı  Ömer Zirekoğlu ve Eşi Asuman Zirekoğlu,    Aroma Meyve suları Ceo’su Sefer Kılınç, İznik Devlet hastanesi Başhekim Aybars Alemdaroğlu ve Eşi Yonca Alemdaroğlu, Önceki dönem Unesco Başkanı Prof.Dr. Murat TAŞ ve eşi Marmarabirlik Yön.Kur.Bşk.Yakup SEVİNÇ ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Odası Başhekimi Mahmut DEDEOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri ,İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet USTA, Önceki dönem belediye başkanı Osman SARGIN, Siyasi parti başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Marmara gazetesi sahibi Mustafa EFE, Belediye Meclis Üyeleri, İzni basın Çalışanları, Sanayici ve işadamları ,Sivil Toplum kuruluşlarının yönetim kurulu başkanları ve yönetim kurulu üyeleri. Bu özel gecede Orçun Yücel’e başta Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN olmak üzere birçok kişi çelenk ve çiçek göndererek mutluluklarına ortak oldular.

 Sabriye & Orçun Yücel” Bizleri bu Mutlu günümüzde yalnız bırakmayan dost ve yakınlarımıza Mutluluğumuzu bizimle paylaştıkları için çok Teşekkür ederiz dediler.

Özpaş Yön.Kur.Bşk.Ömer ZİREKOĞLU

Aroma Meyve suları Ceo’su Sefer KILINÇ

İznik Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars ALEMDAROĞLU

Marmarabirlik Yön.Kur.Bşk.Yakup SEVİNÇ ve yönetim kurulu üyeleri

Ticaret Odası Başhekimi Mahmut DEDEOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri

Siyasi parti başkanları ve yönetim kurulu üyeleri

Önceki dönem Unesco Başkanı Prof.Dr.Murat TAŞ

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet USTA

Önceki dönem belediye başkanı Osman SARGIN

Belediye Meclis Üyeleri

Marmara gazetesi sahibi Mustafa EFE

Sivil Toplum kuruluşlarının yönetim kurulu başkanları ve yönetim kurulu üyeleri

Sanayici ve işadamlarına, İznik halkına ve dostlarıma Akrabalarıma bizim bu mutlu günümüzde mutluluğumuzu bizim ile paylaştıklarından dolayı sonsuz teşekkürler ederiz”dediler.

 İznik başkent.com internet haber sitesi sahibi ve İznik TV Program yapımcısı ve sunucusu Süleyman Bilir olarak Ömer kardeşime Allah’ım diğer Mürvetlerini de Nasip eylesin.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.