SEMA & İSMAİL DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Damat’ın Nikâh Şahitliğini de gerçekleştiren kardeş şehir olduğumuz Fransa Milletvekili Anthony Brosse, Pithiviers Belediye Başkanı Philippe Nolland yaptılar.

Gündem Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 11:06:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
889 okunma
Google News

SEMA  & İSMAİL DÜNYA EVİNE GİRDİLER

 Durhan Remzi Büyükbüke çiftinin biricik Güzel kızları Sema Büyükbüke ile ilçemizin sevilen simalarından Hasan Bayındır ve Saadet Bayındır çiftinin Yakışıklı Oğullarından ikiz oğulları olan İsmail Bayındır 29 Nisan 2023 Tarihinde Cumartesi günü Marmara birlik düğün Salonunda Okutulan Mevlidi Şerif ve yapılan yemek ikramı sonrasında akşam aynı adreste Eğlence ve nikâh töreni yapıldı.

 Her iki ailenin dost ve yakınları salonu tıklım tıklım doldururken düğüne katılım sağlayarak renk katan Damat’ın Nikâh Şahitliğini de gerçekleştiren kardeş şehir olduğumuz Fransa Milletvekili Anthony Brosse, Pithiviers Belediye Başkanı Philippe Nolland yaptılar.

Takı törenine geçildi. Yoğun bir Kalabalık içerisinde geçen Takı töreni saatlerce sürdü.

                           Gerçekleşen  düğünde Evliliğe iki genç yelken açtılar. Yapılan Düğün Yoğun bir kalabalık davetlinin katılımı ile gerçekleşti Marmara birlik düğün salonu dolup taştı.

Gece geç saatlere kadar süren düğün Piyanist Bahadır Atış ve ekibinin birbirinden güzel şarkılarıyla düğüne gelen misafirler doyasıya eylendiler. Hasan Bayındır “beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan dost Akraba ve sevenlerimiz düğünüme gelerek mutluluğumu paylaşanlara sonsuz teşekkür ederiz “dedi.

Bizlerde iznikbaskent.com, Haber sitesi ve İZNİK TV Ailesi olarak her iki gence mutluluklar diler ömür boyu Sağlıklı olarak bir yastıkta bir ömür geçirmelerini dileriz.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.