MUHTAR ÇETİN DÜNYA EVİNE GİRDİ.

( Merhum) Ayşe Kuş –Mustafa Kuş çiftinin Güzel kızları Gülcan Kuş Mersiye –Hüseyin Çetin Çiftinin yakışıklı ve İlçenin çalışkan ve genç muhtarlarından Zeynel Çetin evlendiler. 30 Nisan 2023 Pazar günü Gürmüzlü köyünde Mevlit, yemek ikramı yapıldı. Köy me

Gündem Yayın: 03 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 03.05.2023 09:08:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 3 dk.
552 okunma
Google News

MUHTAR ÇETİN DÜNYA EVİNE GİRDİ.

( Merhum) Ayşe Kuş –Mustafa Kuş çiftinin Güzel kızları Gülcan Kuş Mersiye –Hüseyin Çetin Çiftinin yakışıklı ve İlçenin çalışkan ve genç muhtarlarından Zeynel Çetin evlendiler.

30 Nisan 2023 Pazar günü Gürmüzlü köyünde Mevlit, yemek ikramı yapıldı. Köy meydanında araçlara park edecek yer kalmadı. Yoğun bir katılım gerçekleşen düğünde Sivil topum örgüt ve muhtarların silah atarak arkadaşlarının mutluluğunu paylaşılıştılar.  

 Gürmüzlü mahallesinde gerçekleşen törene AKP Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, İlçe Kaymakamı Recai Karal, İznik Belediye başkanı Kağan Mehmet Usta, Akp İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Marmara birlik kooperatif başkanı Hidamet Asa ve ilçe yönetimi, CHP İlçe başkanı Asiye Çalışkan, İyi Parti İlçe başkanı Mustafa Küçük Sadet partisinden Ramazan Can ve yöneticiler diğer Siyasi Partiler, Muhtar Arkadaşları ve Yörük Türkmen’i Dernek başkanı Suat Özbek ve yönetimi, Emniyet, Jandarma ve Sivil Toplum örgütleri ve çok sayıda Vatandaşların katılımları ile gerçekleşen düğün siyasi ve bürokrasiyi bir arada toplayan ve birbirleri ile tanışıp çay kahve içilerek tokalaşıp selamlaşarak sohbet ve muhabbet edildi. Gürmüzlü köyündeki düğün Görülmeye değerdi akşam ise Demir düğün salonunda sevenlerini ve akrabalarını bir araya getirerek Eğlence düzenlendi.

 Bizlerde iznikbaskent.com, Haber sitesi ve İZNİK TV, Yenişehir İznik haber Ailesi olarak her iki gence mutluluklar diler ömür boyu Sağlıklı olarak bir yastıkta bir ömür geçirmeleri dileriz.

 Damat Zeynel Çetin ailesi adına “Düğünümüze gelerek bizleri onurlandıran bütün eş, dost, akraba, arkadaş, siyasi partiler sivil toplum örgütleri, muhtar arkadaşlarım, değerli kaymakamımız, milletvekilimiz, belediye başkanımız, kolluk güçlerimiz, birim amirlerimiz ve mazereti olup gelemeyerek telefon eden herkese bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan mutluluğumu paylaşan herkese cani gönülden teşekkür ederiz. İyi ’ki vardınız” dedi.

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.