ÇAYLAR BOĞAZI DERESİ DSİ TARAFINDAN GENİŞLETİLDİ.

Müşküle köyü ve Mustafalı İki köy arasında bulunan Çaylar boğazı derenin temizlenerek genişletilmesi Bursa DSİ ekipleri tarafından yapıldı. Mustafalı köyü sakinlerinden Recep Varol adlı vatandaş “müşküle köyü ve Mustafalı köyleri arasındaki bu

Gündem Yayın: 11 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2023 21:38:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
563 okunma
Google News

ÇAYLAR BOĞAZI DERESİ DSİ TARAFINDAN GENİŞLETİLDİ.

Müşküle köyü ve Mustafalı İki köy arasında bulunan Çaylar boğazı derenin temizlenerek genişletilmesi Bursa DSİ ekipleri tarafından yapıldı.

Mustafalı köyü sakinlerinden Recep Varol adlı vatandaş “müşküle köyü ve Mustafalı köyleri arasındaki bu derenin temizlenerek Genişletilmesi çok güzel oldu.

Köy Muhtarımız Mustafa Kırık’ tan ve bu hizmeti verenlerden Allah razı olsun.

 Bu dere aşırı yağışlarda sel olarak arazilerimiz zarar görüyordu ve İznik Bursa yolu kapanmaktaydı muhtarımızın müracaatları ile müşküle köyü ve Mustafalı köyleri arasındaki bu dere yetkililer tarafından açılmıştır bir hafta boyunca süren çalışmaları ekiple birlikte başında duran muhtarımız çalışanların her türlü ihtiyaçlarını karşılamıştır Muhtarımızda ayrıca teşekkür ederiz ”diye konuştu.

Konuyla ilgili bilgi veren Mustafalı Köyü Muhtarı Mustafa Kırık ” İki köy arasında bulunan Çaylar boğazı deresinin yağışlarda arazi sahipleri zarar gördükleri gibi birde karayolu trafiğe kapanıyordu.

DSİ Çalışanlarına ve bu derenin temizlenerek genişletilmesinde Bursa DSİ Müdürlerimize Köy halkım adına Çok Teşekkür ederim” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.