ZEYNEP &MUSTAFA” ÖMÜR BOYU BİRLİKTEYİZ DEDİLER”

Nikâh Şahitliğini Milletvekili yaptı. Döndü–Necip Güneş çiftinin Güzel kızları Zeynep & Saime – ilçede sevilen siyasetçi ve çiftçilik kimliği ile tanınan İsmail Akın çiftinin biricik Yakışıklı Oğulları Mustafa Akın

Yaşam Yayın: 28 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.09.2023 16:57:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
253 okunma
Google News

ZEYNEP &MUSTAFA” ÖMÜR BOYU BİRLİKTEYİZ DEDİLER”

Nikâh Şahitliğini Milletvekili yaptı.

Döndü–Necip Güneş çiftinin Güzel kızları Zeynep & Saime  – ilçede sevilen siyasetçi ve çiftçilik kimliği ile tanınan İsmail Akın çiftinin biricik Yakışıklı Oğulları Mustafa Akın 26 Ağustos 2023 Tarihinde evinin önünde Okutulan Mevlidi Şerif ve yapılan yemek ikramı sonrası gelin almaya geçildi.

Damat’ın Arkadaşları dama ’ta Çeşitli sürprizler yaparak Damat ve sağdıcını büyük bir vinç ile kaldırıp bidonlarda yıkadılar akşam saatlerine kadar süren eğlence Akşam Saklı bahçe aile kır düğün Salonunda Nikâh ve takı töreni gerçekleştirildi.

Damat’ın Nikâh Şahitliğini ise Bursa SAADET Partisi “bir önceki il başkanı” şimdi Milletvekilimiz olan Mehmet Atmaca yaparak iki gence mutluluklar diledi.

   Düğün Güneş ve Akın ailelerini bir araya getirdi. Gelen davetliler gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Gerçekleşen  düğünde Evliliğe iki genç yelken açtılar. Yapılan Düğün Yoğun bir kalabalık davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Bizlerde iznikbaskent.com, Haber sitesi ve İZNİK TV, İznik Yenişehir Haber Ailesi olarak her iki gence mutluluklar diler ömür boyu Sağlıklı olarak bir yastıkta bir ömür geçirmelerini dileriz.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.