İZNİK İLİM YAYMA CEMİYETİNDEN KERMES

Geliri Ortaokul lise ve üniversite öğrencisi İznik’ li çocuklarımızın yararına eğitim ve burs faaliyetlerinde kullanılmak üzere her yıl geleneksel hale gelerek düzenlenen Bahar Kermesi 31 Mayıs Çarşamba günü Eski Belediye binası önünde başladı. 3 Ağustos

Eğitim Yayın: 03 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 03.06.2023 00:17:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
612 okunma
Google News

İZNİK İLİM YAYMA CEMİYETİNDEN KERMES

Geliri Ortaokul lise ve üniversite öğrencisi İznik’ li çocuklarımızın yararına eğitim ve burs faaliyetlerinde kullanılmak üzere her yıl geleneksel hale gelerek düzenlenen Bahar Kermesi 31 Mayıs Çarşamba günü Eski Belediye binası önünde başladı.

3 Ağustos cumartesi gününe kadar devam edecek olan kermeste her yaşta çocuk genç yaşlı bay bayan giyim ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz sergide yapacağınız alışverişlerin tamamı öğrencilerin eğitimleri yararına kullanılmakta olup Kermesten yapacağınız alış verişler ile bu hayırda sizlerde ortak olmaya davetlisiniz.

İznik İlim Yayma Şube Başkanı Fatih Çatak, Buraya gelen, emek harcayan herkese alışveriş yaparak Eğitim alan öğrencilerimiz için alışveriş yaparak Katkıda bulunan halkımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Yönetici Bahtiyar Daldaban ise “amaçlarının öncelikle hayır yapmak olduğunu söyleyerek, Aslında yaptığımız hayır Eğitim alan öğrencilerimize katkı sağlayarak derslerinde daha verimli olmalarını sağlayacaktır bizler İznik İlim yayma Cemiyeti olarak Şube Başkanımız ve gönüllü kardeşlerimizle

  Buraya gelen, emek harcayan herkes birer gönüllü insanlarız.

 İznik Eski Belediye Meydanında gerçekleştirdiğimiz Kermes etkinliğimiz örnek bir dayanışma ve çalışmaya sahne oluyor. Elde edilen geliri İznik’ li Ortaokul lise ve üniversite öğrencileri için Eğitim ve Burs faaliyetleri için kullanılacaktır.

Etkinliğimize katılan ve destek veren tüm kurum ve gönüllülere candan teşekkür ederiz İznik halkımızda eğitim için yaptığımız bu Kermese davetlidir” Dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.