Ramazan Bayramı Cuma gününe denk gelmesi ile bir günde İki Bayram bir arada kutlandı.

İznik Merkez ve mahalle camilerinde on binlerce Müslüman Bayram Namazlarını eda etti. İznik Göllüce Köyün ’de bayram namazına Genci, yaşlısı safları doldurarak camilerde yerini aldı. İznik ilçe müftüsü Üzeyir Yavaş merkezi sistemden yaptığı konuşmada” B

Gündem Yayın: 21 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.04.2023 21:50:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
713 okunma
Google News

 

Ramazan Bayramı Cuma gününe denk gelmesi ile bir günde İki Bayram bir arada kutlandı.

İznik Merkez ve mahalle camilerinde on binlerce Müslüman Bayram Namazlarını eda etti.  İznik Göllüce Köyün ’de bayram namazına Genci, yaşlısı safları doldurarak camilerde yerini aldı.

İznik ilçe müftüsü Üzeyir Yavaş merkezi sistemden yaptığı konuşmada” Bayramlarda küskünlük ve dargınlıklar yok edilmeli birbirimizi kucaklayalım dargınlar küs olanlar barışmalıdır dedi. Bayram namazının kılınmasının ardından dualar edildi. Göllüce camii imamı küslük dargınlık olmamalı gelin hep birlikte küskünlükleri dargınlıkları bir kenara atalım ve birbirimizi kucaklayalım bayram namazı sonrasında vatandaşlar, camii önünde oluşturdukları çember ile camii cemaati birbirlerinin bayramlarını kutladılar.

 Küçük çocuklar büyüklerin ellerini öperken, büyükler ise miniklerin gözlerinden öperek bayram sevincine ortak oldular. Ramazan Bayramı sebebiyle bayram namazının ardından kendi aralarında bayramlaşan vatandaşlar daha sonra mezarlıkları ziyaret edip, Dünya âleminden Ahiret hayatına intikal edenlere hayır dualarında bulundular.

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.