BURSA 21. KİTAP FUARI SONA ERDİ

Yazar Sona Polat Bilgin Kendi yayınevi Yaramaz Çocuk kitapları ile Bursa kitap fuarında okurları ile buluştu.

Kültür Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 21:54:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 3 dk.
137 okunma
Google News

BURSA 21. KİTAP FUARI SONA ERDİ

Kitap tutkunları Bursa’ya akın etti.

 Bursa 21. Kitap Fuarı, kitapseverlere kapılarını açtı. 2-10 Mart 2024 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak fuar, her yıl olduğu gibi bu yıl da her yaştan kitapseverin buluşma noktası olmaya devam ediyor.  İlk günden kitap tutkunlarının akınına uğrayan fuar, kitap dünyasının heyecanını, yaratıcılığı ve bilgiyi bir araya getiriyor ve Bursa’nın kültürel yaşamına önemli katkılar sağlıyor.

Düzenlendiği ilk yıldan bugüne bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan Bursa Kitap Fuarı kitapseverlerle 21. kez buluştu. Fuarın açılış törenine Bursa Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Batmaz, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk, Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve kitapseverler katıldı.

 Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara; 336 marka, yayınevi, dernek ve sivil toplum kuruluşu katılıyor.

 Yazar Sona Polat Bilgin Kendi yayınevi Yaramaz Çocuk kitapları ile Bursa kitap fuarında okurları ile buluştu.

İçindeki çocukluğu yaşatarak hayatın tüm zorluklarına karşı geldiğini belirten yazar Bilgin hayallerini gerçeğe dönüştürüp yayın evi kurduğunu belirterek “Her insanın içinde bir çocuk ruhunun olduğunu ve bu ruh ile hayatın renklendireceğini bu nedenle çocuk kitabı yazmaya yöneldiğini vurguladı.

 Çocuk dünyası çok hassas ve renkli mekanik duygulara asla gelmez. Onlara saygı duymamız sevgi vermemiz iç dünyalarına girmemiz gerekiyor.

Ben çocuk ruhuyla yaşayan yazarım çocukların ruhlarıyla yaşamaya ve usta olamaya karar verdim. Anaokullarında çalıştım, dershanelerde halkla ilişkiler sorumluluğu yaptım radyolarda çocuk öyküleri konulu programları yaptım köylere gidip çocuklarla oynayıp onlarla eylendim, oynadım neşelendim, neşelendirdim, aile bireyleri ile buluştum.

 Bursa 21. Kitap  fuarında Çocukluğumu okurlarım ile buluşturdum. Bursa 21. Kitap Fuarında emeği geçenlere sonsuz Teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.