MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI SAHAYA İNDİLER

28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için aday adayı olan kişiler sahaya inerek kendilerini tanıtıyor. CHP İznik İlçe başkanlığını ziyaretleri devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili aday adayları Çarşamba günü Funda Türkcoş Pekiner,

Siyaset Yayın: 24 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.03.2023 01:44:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 43 sn.
391 okunma
Google News

 MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI SAHAYA İNDİLER

28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için aday adayı olan kişiler sahaya inerek kendilerini tanıtıyor.  CHP İznik İlçe başkanlığını ziyaretleri devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili aday adayları Çarşamba günü Funda Türkcoş Pekiner, Armağan Gümüş, Metin Türk, Süleyman Ayyılmaz

 CHP İznik İlçe başkanlığına gelerek ilçe başkanı Asiye Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kendilerini tanıttılar.

  İznik CHP İlçe başkanı Asiye Çalışkan “Bursa Milletvekili Aday adaylarımız İlçe başkanlığımızı ziyaret ettiler. Kendilerine başarılar diler, nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Çıktığımız bu yolda Birleşe bileşe kazanacağız” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.