ÇİFTÇİLER 01KASIM 07ŞUBAT 2024 TARİHLERİ ARASINDA SİGORTALARINI YAPTIRILABİLİR

Bitkisel Ürün Sigortaları ve Hayvan Hayat Sigortaları branşlarında Tarsim uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı 28.02. 2024 tarihinde İznik Ticaret ve sanayi odası toplantı salonunda gerçekleşti.

Ekonomi Yayın: 03 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 03.02.2024 12:21:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
414 okunma
Google News

ÇİFTÇİLER 01KASIM 07ŞUBAT 2024 TARİHLERİ ARASINDA SİGORTALARINI YAPTIRILABİLİR

Bitkisel Ürün Sigortaları ve Hayvan Hayat Sigortaları branşlarında  Tarsim uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı 28.02. 2024 tarihinde İznik Ticaret ve sanayi odası toplantı salonunda gerçekleşti.

 Çiftçiler 01Kasım 07Şubat 2024 tarihleri arasında Sigortalarını yaptırılabilir

 TARSİM Bölge müdürü Mustafa Değer, Veteriner Hekim Özgür ÇiftçiKonuyla ilgili bilgilendirme yaptılar.          

Çarşamba günü İznik Ticaret ve sanayi odası toplantı salonunda bilgilendirme toplantısında Değer” Bitkisel ürün sigortalarında sigortaya girecek ürünlerin son kabul tarihleri ve Türkiye’nin doğal afetleri sebebiyle tarım sigortalarının önemi anlatıldı”.

Tarsim Veteriner Hekim Özgür Çiftçi sunumunda “ise Hayvan hayat sigortalarında özellikle hayvan küpelerinin yerinde olması, dar ve geniş kapsam teminat detaylarının bilinmesinin önemini anlattı”.

Toplantıya TARSİM Bölge müdürü Mustafa Değer, Veteriner Hekim Özgür Çiftçi, İznik ilçe tarım müdürü Levent Şimşek, İznik ilçe ziraat mühendisleri Ramazan Öndaş, Hasan Okudan, Köksal Kaymak,İznik Ziraat odası başkanı Vedat Çakar.ticaret odası başkan yardımcısı Hüseyin Yılmaz ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısı soru cevap şeklinde son buldu

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.