İZNİK ZİRAAT ODASIN’DA MUTLULUK PAYLAŞILDI.

Ertuğrul Berk muhteşem bir kalabalık ile sünnet cemiyetinde sevenlerini ve arkadaşlarını bir araya getirdi. İznik Ziraat odası 14 yıllık Çalışan Personeli Emine Ertuğrul canından çok sevdiği biricik oğlu Ertuğrul Berk’i 20 Ağustos Pazar gün Gizli Aile ç

Gündem Yayın: 24 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 24.08.2023 10:15:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
476 okunma
Google News

 

İZNİK ZİRAAT ODASIN’DA MUTLULUK PAYLAŞILDI.

Ertuğrul Berk muhteşem bir kalabalık ile sünnet cemiyetinde sevenlerini ve arkadaşlarını bir araya getirdi.

 İznik Ziraat odası 14 yıllık Çalışan Personeli Emine Ertuğrul canından çok sevdiği biricik oğlu Ertuğrul Berk’i 20 Ağustos Pazar gün Gizli Aile çay bahçesi Çakırca adresinde Mevlidi-i Şerif okutularak yemek ikramı yapıldı. Akabinde kına eğlencesi ve Muhteşem bir kalabalık ile düğün yapıldı.

Ananesi Ayşe& Dedesi  (merhum) Çakırca esnaflarından Eşref ERTUĞRUL

Annesi Emine ERTUĞRUL Biricik yakışıklı 11 yaşında olan Ertuğrul Berk’i sünnet düğünü ile erkekliğe adım attı.

Düğüne Çok sayıda davetli ve dostları, Muhtarlar ve bürokrasi, siyasi ve akrabalarının yanında İznik ziraat odası yönetim kurulu başkan Vahit Mutlu yönetim kurulu üyeleri aileleri ile birlikte çalışan personellerinin Mutluluğuna ortak olarak sevinçlerini birlikte paylaştılar.

Annesi Emine ERTUĞRUL “Biricik OĞLUM Ertuğrul Berk’in sünnet düğünümüze gelerek mutluluğumuzu bizimle paylaşan Başta ZİRAAT ODASI BAŞKANIM Vahit Mutlu ve yönetim kurulu çalışma arkadaşlarıma davetli uzaktan yakından katılan bütün dost ve yakınlarıma sonsuz teşekkür ederim “dedi.

www.iznikbaskent.com ve İznik TV, Yenişehir -İznik haber sayfaları ailesi olarak inşallah diğer Mürvetlerinde görmek nasip olur.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.