MÜFTÜ ÜZEYİR YAVAŞA VEDA YEMEĞİ VERİLDİ.

2017 yılında İlçemize gelen Başarılı çalışmalarıyla kendini halka sevdiren toplum ile iç içe olan değerli İznik ilçe müftümüz Üzeyir Yavaş altı yıllık görev süresini dolması nedeniyle ilçemizden ayrılıyor. Sakarya Pamuk ova ilçesine tayini çıkan hocamıza

Gündem Yayın: 20 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2023 19:13:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 3 dk.
441 okunma
Google News

MÜFTÜ ÜZEYİR YAVAŞA VEDA YEMEĞİ VERİLDİ.

2017 yılında İlçemize gelen Başarılı çalışmalarıyla kendini halka sevdiren toplum ile iç içe olan değerli İznik ilçe müftümüz Üzeyir Yavaş altı yıllık görev süresini dolması nedeniyle ilçemizden ayrılıyor.

Sakarya Pamuk ova ilçesine tayini çıkan hocamıza bu gün 20 Temmuz 2023 Perşembe günü sabah Personeli tarafından köfteci Yusuf’ta Sabah kahvaltısı verildi. Eşref zade imamı Recep Topçuoğlu hocanın kuran tilaveti ile başlayan Sunuculuğunu Ayasofya Camii imam Hatibi Mahmut Şahin yaptığı.

Veda yemeği ’ne İl Müftü vekili Faruk Güneş, İznik Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkan vekili Faruk Davarcı, İznik ilçe millî Eğitim Müdürü Muhammed Asil, İznik Halk eğitim müdürü Yücel Doğan, Yeni Atanan Siirt il müdürü Şakir Pinal, Osmangazi ilçe müftüsü Mehmet Uzun, Mustafa Kemalpaşa ilçe müftüsü Ahmet Büyük gül, Gemlik ilçe müftüsü Mustafa Akdağ, Yenişehir ilçe müftü vekili Mehmet Sunay, Karacabey ilçe müftü vekili Fatih Göl, Emekli Müftü Mehmet uçmuş, İznik Meslek Yüksekokulu sekreteri İsmail Öz gören, Mhp İznik İlçe başkanı Hüseyin Çetin, İznik Marmarabirlik yönetim kurulu başkanı Yakup Sevinç ve yerel gazeteciler Süleyman Bilir, Uğur Demirtaş, Şenol Poyraz ve Köy ve mahalle muhtarı ile personel katılımıyla gerçekleşti.

İlçe Müftümüz Sayın Üzeyir YAVAŞ hocamız  yürekten bir konuşma gerçekleştirdi ve dört medeniyete başkentlik eden İznik’e hayran kaldığını mesai arkadaşlarına ve emeği geçenlere teşekkürlerini dile getirdi.

 İlçe kaymakamı Recai Karal Konuşma gerçekleştirdi” birlik ‘te çalıştık ve başarılı bir hocamız gittiği yerde de başarıl arılarının devamını dilerim” dedi..

Sonrasında mahalle ve köylerde gayret gösterip çalışmalarıyla başarılı olan kişilere ve emekliye ayrılan imamlara emeklilik hayatında sağlık ve afiyet dileklerinde bulundular.

 Veda kahvaltısı program hediye takdimi yapıldı ve kaymakam Recai Karal hediyelerini takdim etti. Hatıra fotoğrafıyla Veda yemeği programı sona erdi.

Yeni gelecek Müftümüz ise Datça ilçe müftüsü Nurettin Çelik göreve yapacağı bilgisini aldık.

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.