UEDAŞTAN DİREK DİKECEK FİRMA BEKLİYORUZ

Sonunda Uludağ Elektrik ekipleri tarafından yaklaşık 50- yıl önce dikilen bu tehlike arz eden yatan direkleri değiştirmeye başlandı. İznik Müşküle mahallesinde Sahil bölgesinde iki hatlı

Teknoloji Yayın: 30 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.03.2023 17:51:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
346 okunma
Google News

UEDAŞTAN DİREK DİKECEK FİRMA BEKLİYORUZ

İlçemiz İznik her geçen gün büyüyor yeni açılan yerleşim yerlerinde Elektrik sıkıntıları devam ediyor. Defalarca yapılan müracaatlar cevapsız kalıyor yapılan taleplere bir türlü cevap verilmiyor.

Üç yıl oldu Şehir merkezinde hala Elektrik aboneliği alamayan siteler mevcut ve köylerden bir sürü plan ve projeler var talepler var direk ve trafo güçlendirmeleri yapılacak ancak bir türlü yatırım yapılmıyor bu teknoloji çağında yaşamımızın bir parçası olan Elettik, bu hizmeti verecek olan “UEDAŞ YETKİLİLERİNE” Bir kez daha hatırlatıyoruz.

Elektriksiz kalan birçok vatandaşımız bu yüzden Mağdur yeni açılan sokaklara direk dikecek firma yok diye haber yapmıştık fakat dikkate alınmadık keyfi uygulamaları devam ediyor

Sonunda Uludağ Elektrik ekipleri tarafından yaklaşık 50- yıl önce dikilen bu tehlike arz eden yatan direkleri değiştirmeye başlandı.

 İznik Müşküle mahallesinde Sahil bölgesinde iki hatlı yerde bulunan ağaç direkler yenileri ile değiştiriliyor. Kar, yağmur, çamur demeden başarılı çalışkan emekçi arıza ekibi Çalışanları tarafından belirtilen süre içerisinde tamamlanarak hizmete sokulmuştur sitemiz adına arıza ekibine teşekkür ederiz.

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.