80 ÖĞRENCİ GELECEĞE UĞURLANDI

İznik Uğur Okulları 2022-2023 Mezuniyet Töreni Yapıldı. 01Haziran2023 Perşembe günü akşamı İznik Petrol Ofisi Göksu Park’ta gerçekleşen 2022-2023 Mezuniyet Töreninde 80 öğrenci mezun edilerek uğurlandı. İznik Uğur Okulları Kurucusu Ahmet ÖZDEMİR ve öğr

Eğitim Yayın: 03 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 03.06.2023 02:52:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
536 okunma
Google News

80 ÖĞRENCİ GELECEĞE UĞURLANDI

İznik Uğur Okulları 2022-2023 Mezuniyet Töreni Yapıldı.

01Haziran2023 Perşembe günü akşamı İznik Petrol Ofisi Göksu Park’ta gerçekleşen 2022-2023 Mezuniyet Töreninde 80 öğrenci mezun edilerek uğurlandı.

 İznik Uğur Okulları Kurucusu Ahmet ÖZDEMİR ve öğretmen ekibiyle Mezun Olan öğrenci ailelerini ve davetlileri girişte karşıladılar.

Yoğun bir kalabalık Öğrenci velilerinin ve çok sayıda vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşen Mezuniyet töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

   Atabey Ardıç’ın zeybek gösterimi ve ekibinin güzel oyunları ile mezuniyet gecesine gelen davetliler güzel bir gösteri izlediler.

 80 liseli öğrenci, düzenlenen 2022-2023 Eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninde büyük bir coşkuyla geleceğe uğurlandı.

İznik Uğur Okulları Kurucusu Ahmet ÖZDEMİR mezun olan öğrencilere: “Sizler için yeni bir hayat başlıyor, bu hayat yolculuğunda hepinize başarılar diliyorum.

Sevgili mezunlarımız, gelecek sizi korkutmasın. Bilim ve insanlık adına çıkacağınız yolculuk "Uğurlu" olsun” dedi

 2022-2023 Eğitim öğretim yılı İznik Uğur Okulları Öğrencilerini ve ailelerini tebrik etti ve öğrencilere başarılarının devamını diledi.

Okul birincisi Zülal OKAY' a İznik Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet BEKTAŞ, okul ikincisi Burak SARGIN’ a Önceki Dönem İznik Belediye Başkanı Osman SARGIN ve okul üçüncü Tuğba KÖSE' ye ise İznik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mahmut DEDE plaketlerini verdiler. Plaket töreninin ardından kep atma töreni yapıldı.

 Gençler tören sonrası gönüllerince eylenerek mezun olmanın sevincini aileleri ile ve arkadaşları ile paylaşarak kutladılar.

                                                                                                                                                        

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.