BURSA PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜ HİZMETLERİNİ TEKNOJİ İLE YAPIYOR

Bursa PTT Baş Müdürlüğü yapı ve Teknoloji müdürlüğü İznik PTT Şubesine gelerek cihazların bakımlarını tamamladılar. Geçtiğimiz günlerde PTT Baş Müdürlüğü yapı ve Teknoloji müdürlüğünden 5 kişilik ekip ile İznik PTT Şubesinde ki

Teknoloji Yayın: 07 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2023 10:58:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 51 sn.
524 okunma
Google News

BURSA PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜ HİZMETLERİNİ TEKNOJİ İLE YAPIYOR

Bursa PTT Baş Müdürlüğü yapı ve Teknoloji müdürlüğü İznik PTT Şubesine gelerek cihazların bakımlarını tamamladılar.

Geçtiğimiz günlerde PTT Baş Müdürlüğü yapı ve Teknoloji müdürlüğünden 5 kişilik ekip ile İznik PTT Şubesinde ki Elektronik cihazların bakımlarını gerçekleştirdiler.

Bütün cihazların sistem yenileme çalışmaları için Özer Umutlu, Ahmet Topçu, Ufuk Aydın, Enver Balaban, Aydın Kılıç’tan oluşan ekip Bilgi sayar ve otomasyon sistemlerini güncellediler.

 İznik PTT Şube Müdürü Turgut Batu” Değişen Türkiye’mizde elimizde bulunan cihazların teknoloji ile yenilenmesi gerekiyor ve yeni programlarla verilerimiz yükleniyor vatandaşlarımıza daha hızlı ve kolay hizmet verebilmek için rutin bir çalışma yapılmıştır gelen arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı Teşekkür ederiz” dedi

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.