Niceaevents Turizm başarılı bir organizasyona daha imza attı.

İznikli olan Orhan Yağcıoğlu İznik tanıtımına katkı sunmak için üç medeniyete başkentlik yapmış olan ilçemiz İznik’i tanıtıyor İznik'in ilk ve tek etkinlik acentesi olan Niceaevents Turizm başarılı bir organizasyona daha imza attı. YİSAD

Ekonomi Yayın: 17 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.12.2023 18:19:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 4 dk.
398 okunma
Google News

Niceaevents Turizm başarılı bir organizasyona daha imza attı.

İznikli olan Orhan Yağcıoğlu İznik tanıtımına katkı sunmak için üç medeniyete başkentlik yapmış olan ilçemiz İznik’i tanıtıyor

İznik'in ilk ve tek etkinlik acentesi olan Niceaevents Turizm başarılı bir organizasyona daha imza attı. YİSAD (Yassı Çelik İhracat ve Sanayicileri Derneği) Türkiye'nin önde gelen çelik sanayi ihracatçıları tarafından kurulmuş ülkemizin ihracat alanında önemli bir yere sahip olan firmaların bir araya gelmesi ile oluşmuş,  Bu firmaların yönetim kurulu başkanları, üst düzey yöneticileri ve aileleri ile birlikte Niceaevents Turizm kurucusu ve yöneticisi Orhan YAĞCIOĞLU tarafından İznik'te ağırlandı.

Aynı zamanda kendisinde bir İznikli olan Yağcıoğlu İznik tanıtımına katkı sunmak için üç medeniyete başkentlik yapmış olan ilçemize ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde Niceaevents Turizm acentesi ve güvencesi ile gelmelerini sağlayarak tarihi ve kültürel yerleri tanıtmak ve yerinde incelerek yetkililer tarafından anlatım sağlamaktadır.

İznik Yeşil Camii, İznik müzesi, tarihi sur ve kapılar ve kaleler gezildi. son olaraktan kara elmasımız zeytin ve Yıldırım zeytinyağı fabrikasını gezdirip yağın nasıl işlemlerden geçtiğini fabrika sahibi Oğuz yıldırımdan fabrikayı gezerek anlattı.

YİSAD (Yassı Çelik İhracat ve Sanayicileri Derneği)  Tanıyalım

Yassı Çelik İhracat ve Sanayicileri Derneği; Yassı çelik ihracat ve ticaretini yapanlar ile bu malı kullanarak üretim yapan sanayicileri bir çatı altında etkin bir şekilde toplamak, işbirliğini ve dayanışmayı tesis etmek, sektörün ihtiyaç ve sorunlarının tespiti ve çözümleri üzerinde çalışmalar yapmak, amaçlarıyla 2003 yılında Mustafa Açıkalın’ın kurucu başkanlığında kurulmuştur.

Yassı çelik sektöründe meydana gelen gelişmeler ışığında YİSAD’ın kurulduğundan bu yana yaptığı faaliyetleri şöyle sıralana bilinir;

-YİSAD’ın girişimleri sonucu yassı çelik ithalatındaki gümrük vergileri yeniden düzenlenmiş ve uygulanmakta olan kota sisteminden vazgeçilmiş, böylelikle sektörde oluşan haksız rekabet ve fiyat oluşumunda ki olumsuz etkiler bertaraf edilmiştir.

-Ereğli Demir Çelik Fabrikasının özelleştirilme süreci çok yakından takip edilmiş ve oluşturulan ortak girişim grubuna destek verilmiştir.

-TSE uygulamalarının yassı çelik ithalatında yarattığı sorunlar YİSAD’ın girişimleri sonucunda düzeltilmesi sağlanmıştır.

-Her iki yılda “Çelik Toplantıları” düzenlenerek sektörün bütünü bir araya getirilmeye çalışılmış, sektörün ekonomideki gücü ve aktivitesinin artmasına katkı sağlanmıştır.

-Her yıl altı ayda bir “İl Toplantıları” tertip edilmiştir. Bu toplantılarla sektördeki sosyal dayanışmanın arttırılmasına katkı verilmiş ve toplantı yapılan İl hem ekonomik hem de sosyal ve kültürel açıdan değerlendirilmiştir.

Bu ve buna benzer faaliyetlerini bu yıl arttırarak devam etmekte olan YİSAD “Çelik Sektörü” nde bulunan sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesi için çok önemli bir oluşuma ön ayak olmuştur.

Sektörümüz ve Ülkemiz gelişip büyüdükçe YİSAD da gelişecek ve nice yıllar faaliyet ve hizmetlerine devam edecektir.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.